Hartelijk welkom op onze website

We zijn blij met uw bezoek en willen u graag meer vertellen over wat we doen. Wij zijn specialist op het gebied van telefonische fondsenwerving.

Dit betekent dat wij ons uitsluitend en alleen richten op fondsenwerving of ander telefonisch werk op non-profit gebied. Wij houden ons dan ook niet bezig met standaard telemarketing activiteiten.

Op deze pagina‚Äôs vindt u daar meer over; kijkt u dus gerust verder. Mocht u meer willen weten, dan voorzien wij u graag van verdere uitleg. Dat kan door middel van een rechtstreeks gesprek; onze contactgegevens vindt u op de info pagina. Wij doen ons best u altijd binnen 24 uur van een antwoord te voorzien. 

Wanneer zijn wij begonnen

In 1995, Henk Smit (samen met Edward Straub) stichtte de eerste gespecialiseerde telefonische fondsenwerving in Nederland

lees meer

Hoe gaan wij te werk

Wij maken samen met u een uitgebreid plan. We willen u graag laten zien hoe u zoveel mogelijk kan bereiken met uw budget.

lees meer

Waar doen wij dat

Henk Smit, onze oprichter heeft geld ingezameld in vele landen in Europa. Meestal met de telefoon, maar ook via andere kanalen. 

 lees meer