Referenties

Iedereen zegt natuurlijk over zichzelf dat ze goed zijn. Wij denken dat we de beste telefonische fondsenwerver van Nederland zijn. We hebben dat al meermalen bewezen in tests tegenover andere bedrijven.

Maar veel belangrijker is dat we u graag onze referenties geven, als u daartoe contact met ons opneemt. Hieronder ziet u al wat internationale consultants zeggen over hun werk met ons.

 

Roger Craver

Oprichter van Cravers Matthews Smith en in Nederland van Delphi) en degene die in Amerika aan de wieg heeft gestaan van fondsenwerving met Direct Mail en telefonsiche fondsenwerving

"Als een pionier in de telefonische fondsenwerving was Henk Smit de eerste die veel van de succesvolle programma’s ontwikkelde die nu gebruikt worden in Nederland, Duitsland, Spanje, Scandinavië en Groot Brittannië. En zijn baanbrekende werk hield daar niet op als het gaat om innovatieve, productieve telefundraising programma’s die ontworpen zijn om de huidige snel veranderende markt te bedienen"

 

Tony Elischer

Oprichter van Think consultancy, wereldwijd werkzaam als consultant op het gebied van fondsenwerving

"Henk Smit is een van de ware pioniers en experts van de telefonische fondsenwerving en het gebruik van technologie bij het betrekken van mensen en het bouwen van relaties. Hij deelt zijn kennis en inzichten royaal met over vele grenzen om verschillende landen te helpen met het ontwikkelen van maatgemaakte programma’s die gebruik maken van alle mogelijkheden die de telefoon biedt; bovendien is Henk een ware gentleman met een echte passie voor de wereldwijde not-for-profit sector"

 

Daryl Upsall

Heeft 20 jaar gewerkt als fondsenwerver voor organisaties als Greenpeace International en de Terrence Higgins Trust voordat hij zijn eigen consultancy, Daryl Upsall Consulting International oprichtte  

"Henk Smit is een pionier en innovator van telefonische fondsenwerving in Europa sinds het midden van de jaren 90, toen ik voor de eerste keer het plezier had om met hem te werken in mijn tijd bij Greenpeace International. Hij bracht op een uiterst effectieve manier “telefonische fondsenwerving”, niet “telemarketing” naar Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Zijn bedrijf voor telefonische fondsenwerving Reactie & Respons staat in de voorhoede in Nederland als het gaat om het bouwen van langdurige donateurs relaties van hoge waarde"